جدیدترین مقاله منتشر شده در آمریکا: راهکار تصمیم گیری شما در رابطه با مصرف یا عدم مصرف محصولات ارگانیک: مواد غذایی ارگانیک چیست؟ آیا بهتر از مواد غذایی غیر ارگانیک است؟

ارگانیک
  • جدیدترین مقاله منتشر شده در آمریکا: راهکار تصمیم گیری شما در رابطه با مصرف یا عدم مصرف محصولات ارگانیک: مواد غذایی ارگانیک چیست؟ آیا بهتر از مواد غذایی غیر ارگانیک است؟

     

    غذاهای ارگانیک در 2 دهه گذشته به طور فزاینده ای محبوب شده اند. در واقع، مصرف کنندگان ایالات متحده 56 میلیارد دلار برای محصولات ارگانیک در سال 2020 هزینه کردند . این عدد از سال 2019 نزدیک به 13 درصد افزایش یافته است، توجه داشته باشید که این ارقام فقط برای کشور آمریکا می باشد و قطعا برای کل دنیا، آمار بسیار بیشتر است. بنابراین نه تنها به نظر نمی رسد که محبوبیت مصرف محصولات ارگانیک کاهش یابد بلکه روز به روز در حال افزایش است.برخی از مردم فکر می کنند غذاهای ارگانیک ایمن تر، سالم تر و خوشمزه تر از غذاهای معمولی هستند.برخی دیگر می گویند برای محیط زیست و رفاه حیوانات بهتر است.در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات فوق العاده ای در این خصوص به شما بدهیم.این مقاله به مقایسه غذاهای ارگانیک و غیر ارگانیک، از جمله محتوای مواد مغذی و اثرات آنها بر سلامت انسان می پردازد.

    غذای ارگانیک چیست؟

    اصطلاح “ارگانیک” به نحوه تولید برخی مواد غذایی اشاره دارد. غذاهای ارگانیک بدون استفاده از:مواد شیمیایی مصنوعیهورمون هاآنتی بیوتیک هاارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی برای اینکه یک محصول غذایی دارای برچسب ارگانیک باشد، باید فاقد مواد افزودنی مصنوعی باشد. این شامل شیرین کننده های مصنوعی، نگهدارنده ها، رنگ ها، طعم دهنده ها و مونوسدیم گلوتامات است.محصولات ارگانیک از کودهای طبیعی مانند کود برای بهبود رشد گیاه استفاده می کنند. به حیواناتی که به صورت ارگانیک بزرگ شده اند آنتی بیوتیک یا هورمون داده نمی شود.کشاورزی ارگانیک به بهبود کیفیت خاک و حفظ آب های زیرزمینی تمایل دارد. همچنین آلودگی را کاهش می دهد و ممکن است برای محیط زیست بهتر باشد. رایج ترین غذاهای ارگانیک خریداری شده میوه ها، سبزیجات، غلات، محصولات لبنی و گوشت هستند. محصولات ارگانیک فرآوری شده نیز در دسترس هستند، مانند نوشابه، کلوچه و جایگزین های گوشت.غذاهای ارگانیک از طریق روش های کشاورزی تولید می شوند که فقط از مواد طبیعی استفاده می کنند. این به معنای اجتناب از تمام مواد شیمیایی مصنوعی، هورمون ها، آنتی بیوتیک ها وغذاهای ارگانیک ممکن است حاوی مواد مغذی بیشتری باشند.مطالعاتی که به مقایسه محتوای مواد مغذی غذاهای ارگانیک و غیر ارگانیک پرداخته اند نتایج متفاوتی داشته است.این به احتمال زیاد به دلیل تنوع طبیعی در حمل و نقل و تولید مواد غذایی است. با این حال، شواهد نشان می دهد که غذاهایی که به صورت ارگانیک رشد می کنند ممکن است مغذی تر باشند.محصولات ارگانیک دارای آنتی اکسیدان ها و ویتامین های بیشتری هستند.چندین مطالعه قدیمی نشان داده اند که غذاهای ارگانیک به طور کلی حاوی سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان ها و ریزمغذی های خاص مانند ویتامین C، روی و آهن هستند. در واقع، سطح آنتی اکسیدان می تواند تا 69 درصد در این غذاها بیشتر باشد. گیاهان ارگانیک برای محافظت از خود به اسپری های آفت کش های شیمیایی متکی نیستند. در عوض، آنها بیشتر از ترکیبات محافظ خود، یعنی آنتی اکسیدان ها را تولید می کنند

    ارگانیک

    این ممکن است تا حدی سطوح بالای آنتی اکسیدان در این گیاهان را توضیح دهد.محصولاتی که به صورت ارگانیک رشد می کنند، سطوح پایین تری از نیترات دارند. در واقع، مطالعات نشان داده اند که سطوح نیترات در این محصولات 30 درصد کمتر است .سطوح بالای نیترات با افزایش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان مرتبط است .آنها همچنین با وضعیتی به نام متهموگلوبینمی، بیماری در نوزادان که بر توانایی بدن برای حمل اکسیژن تأثیر می گذارد، مرتبط هستند. مطالعه ای در سال 2003 نشان داد که توت‌ها و ذرت‌های ارگانیک حاوی 58 درصد آنتی‌اکسیدان بیشتر و تا 52 درصد مقادیر بالاتر ویتامین C هستند .علاوه بر این، یک تحقیق دیگر گزارش داد که جایگزینی میوه، سبزیجات و غلات معمولی با انواع ارگانیک می‌تواند آنتی اکسیدان‌های بیشتری را در رژیم غذایی شما فراهم کند. این با خوردن 1 تا 2 واحد اضافی میوه و سبزیجات در روز قابل مقایسه بود .لبنیات و گوشت ارگانیک ممکن است مشخصات اسیدهای چرب مطلوب تری داشته باشند.شیر و محصولات لبنی ارگانیک ممکن است حاوی سطوح بالاتر اسیدهای چرب امگا 3 و مقادیر کمی آهن، ویتامین E و برخی کاروتنوئیدها باشند .با این حال، شیر ارگانیک ممکن است حاوی سلنیوم و ید کمتری نسبت به شیر غیر ارگانیک باشد. بررسی 67 پژوهش مختلف نشان داد که گوشت ارگانیک حاوی سطوح بالاتر اسیدهای چرب امگا 3 و سطوح کمی از چربی های اشباع شده نسبت به گوشت های معمولی است .با این وجود، یادآوری این نکته مهم است که این مطالعات در نتایج خود بسیار متفاوت هستند.زیرا محتوای مواد مغذی غذا به عوامل زیادی مانند کیفیت خاک، شرایط آب و هوایی و زمان برداشت محصولات بستگی دارد.ترکیب محصولات لبنی و گوشت می تواند تحت تأثیر تفاوت در ژنتیک حیوانات و نژاد حیوانات، آنچه حیوانات می خورند، زمان ، سال و نوع مزرعه باشد.تغییرات طبیعی در تولید و جابجایی غذاها مقایسه را دشوار می کند. به همین دلیل است که نتایج این مطالعات قطعی نیستمواد شیمیایی کمتر و باکتری های مقاومبسیاری از مردم برای اجتناب از مواد شیمیایی مصنوعی، خرید مواد غذایی ارگانیک را انتخاب می کنند.شواهد نشان می دهد که مصرف این غذاها ممکن است قرار گرفتن در معرض باقی مانده آفت کش ها و باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک را کاهش دهد .یک مطالعه نشان داد که سطح کادمیوم، یک فلز بسیار سمی، در محصولات آلی 48 درصد کمتر است. علاوه بر این، احتمال یافتن بقایای آفت کش ها در محصولات غیر ارگانیک چهار برابر بیشتر بود . توجه به این نکته مهم است که سطوح بالاتر کادمیوم و باقیمانده آفت‌کش‌ها در محصولات معمولی هنوز بسیار پایین‌تر از محدودیت‌های ایمنی بود .با این حال، برخی از کارشناسان نگران هستند که کادمیوم می تواند در طول زمان در بدن انباشته شود و به طور بالقوه باعث آسیب شود. شستن، شستشو، پوست کندن و پختن غذا می تواند این مواد شیمیایی را کاهش دهد، اگرچه همیشه آنها را به طور کامل از بین نمی برد. با این وجود، شواهد نشان می دهد که خطر قرار گرفتن در معرض باقیمانده آفت کش ها در غذاها اندک است و بعید است که آسیبی ایجاد کند .آیا غذاهای ارگانیک فواید سلامتی دارند؟شواهدی وجود دارد که نشان می دهد غذاهای ارگانیک فواید سلامتی دارند.به عنوان مثال، چندین مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که محتوای آنتی اکسیدانی بالاتر آنها به محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک می کند. و مطالعات حیوانی نشان می دهد که رژیم های غذایی ارگانیک ممکن است برای رشد، تولید مثل و سیستم ایمنی مفید باشد .یک مطالعه همچنین گزارش داد که جوجه‌هایی که با رژیم غذایی ارگانیک تغذیه می‌شدند سیستم ایمنی قوی‌تر و چربی اضافی کمتری داشتند.مطالعات مشاهده ای قدیمی نشان می دهد که غذاهای ارگانیک ممکن است خطر ابتلا به آلرژی و اگزما را در کودکان و نوزادان کاهش دهد. یک مطالعه مشاهده‌ای بزرگ در سال 2014 روی 623080 زن هیچ تفاوتی در خطر ابتلا به سرطان بین افرادی که هرگز مواد غذایی ارگانیک نمی‌خوردند و افرادی که به طور منظم آن را مصرف می‌کردند، نشان نداد.متأسفانه، شواهد قوی کافی برای تأیید اینکه غذاهای ارگانیک بیشتر از غذاهای معمولی برای سلامت انسان مفید هستند، وجود ندارد..همه غذاهای ارگانیک مغذی نیستند.فقط به این دلیل که یک محصول دارای برچسب “ارگانیک” است، به این معنی نیست که مواد مغذی آن متراکم است.برخی از این محصولات هنوز هم غذاهای بسیار فرآوری شده پر کالری، شکر، نمک و چربی های اضافه شده هستند.

    به عنوان مثال، مواردی مانند کلوچه های ارگانیک، چیپس، نوشابه های گازدار و بستنی باید در حد اعتدال مصرف شوند. علیرغم ارگانیک بودن این محصولات، ممکن است همچنان مواد مغذی کمی داشته باشند.هنگام انتخاب اینکه چه چیزی بخورید، ممکن است بر اساس نیازهای غذایی و ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در غذا انتخاب کنید، نه بر اساس غذاهای ارگانیک و معمولی.در حال خرید چگونه بفهمیم مواد غذایی ارگانیک هستند یا خیر.وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) یک برنامه صدور گواهینامه ارگانیک را راه اندازی کرده است. این بدان معناست که هر کشاورز یا تولید کننده مواد غذایی که غذای ارگانیک می فروشد باید استانداردهای سختگیرانه دولتی را رعایت کند.اگر تصمیم به انتخاب ارگانیک دارید، مهم است که به دنبال مهر و موم ارگانیک USDA باشید.همچنین به این عبارات روی برچسب مواد غذایی دقت کنید تا بتوانید غذاهایی را که واقعاً به صورت ارگانیک رشد کرده اند شناسایی کنید:100% ارگانیک این محصول به طور کامل از مواد ارگانیک ساخته شده است.ارگانیک. آلی. حداقل 95 درصد از مواد تشکیل دهنده این محصول ارگانیک است.ساخته شده با مواد ارگانیک. حداقل 70 درصد از مواد ارگانیک هستند.اگر محصولی حاوی کمتر از 70 درصد مواد آلی باشد، نمی توان آن را ارگانیک نامید یا از مهر USDA استفاده کرد. استانداردهای مشابهی در اروپا، کانادا و استرالیا اجرا می شود. هر کشور یا قاره ای مهر مخصوص به خود را دارد تا به مصرف کنندگان کمک کند تا مواد غذایی ارگانیک را شناسایی کنند.شواهد در مورد اینکه آیا غذاهای ارگانیک حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی بیشتری نسبت به غذاهای معمولی هستند، مختلط است.مصرف مواد غذایی ارگانیک ممکن است قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مصنوعی، هورمون های اضافه شده و باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک را کاهش دهدبا این حال، ممکن است هزینه بیشتری داشته باشد و ممکن است برای همه قابل دسترسی نباشد. بنابر این خرید ارگانیک انتخابی است که باید بر اساس ترجیحات شخصی خود انجام دهید.

     

    ارگانیک

    امتیاز شما

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۵ رای
    ارسال دیدگاه